Er «Mass Effect Epsilon» det neste i serien?

Viste teaser.

8. november 2023 11:20

(PressFire.no): EA har sluppet en kort teaser-video fra det kommende «Mass Effect»-spillet:

https://www.youtube.com/watch?v=XefLOWmcFpY

En bloggpost fra «Mass Effect»-maestro Mike Gamble har også satt ryktestormen i høygir, ettersom det virker som om det nye spillet vil fortsette der original-trilogien slutter.

–Vi har stilt oss selv mange av de samme spørsmålene som dere har stilt oss opp gjennom årene! Hva skjedde med alle du kjente og elsket i spillene? Hvem døde egentlig? Hvem fikk barn med hvem? Hvordan høres en baby-volus ut? Hva med alle galaksene? Sluttene! Hva pokker er det som skjer med vår asari-forsker som ble til en Shadowbroker? Hva med S... glem det... du skjønner greia. Og selvfølgelig finnes det svar på disse spørsmålene, men du må vente for å få dem, skriver Gamble.

I et annet bilde lagt ut (som du ser under her) ser vi både geth og angara sammen – de to rasene stammer henholdsvis fra Melkeveien og Andromeda, noe som kan hinte om at vi får en historie som slår sammen de to historiene.

Alt dette ble lagt ut i forbindelse med «N7 Day» – som hver 7. november hyller serien. Via små drypp gjennom dagen fikk fans se mer og mer av traileren, som ble kalt «Epsilon».

Epsilon, eller «ε», er den femte bokstaven i det greske alfabetet – og dette vil være det femte spillet i serien. «The Epsilon Effect» var for øvrig en av de alternative titlene til «Mass Effect» da det første spillet var under utvikling.

EA teaset allerede spillet via en liten trailersnutt under Game Awards i 2020, da bare titulert «The Next Mass Effect».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3