Er «Mario Tennis Aces» spillet som skal dra serien tilbake til fordums storhetstider?

Tør vi håpe på en skikkelig RPG-modus igjen?

12. januar 2018 14:14

(PressFire.no): Da Nintendo i går hadde en kavalkade av spillnyheter under sin Nintendo Direct Mini-sending, var det kanskje ikke så mange som hadde sett for seg et nytt «Mario Tennis», men sannelig var det akkurat det vi fikk.

«Mario Tennis Aces» er navnet på spillet, som virker å være et steg tilbake til det serien gjorde bra.

For selv om fargesprakeriet og «useriøsiteten» kan få det til å virke som om serien er litt banal og overfladisk – det har vært noen knakende gode spill der før!

Det nye spillet utvikles av Camelot, som også har utviklet alle de tidligere spillene i serien. Men der de to siste ble lansert til lite pomp og prakt, og middelmådige anmeldelser, kan det virke som de har lagt seg litt mer i selen denne gangen.

For i tillegg til en mer reindyrka tennis-opplevelse, re-introduserer spillet en skikkelig story-modus igjen, noe Nintendo påpeker ikke har vært med siden Game Boy Advance-spillet, som går for å være en av de beste.

Det er ikke klart om det blir likt GBA-spillet, men de gamle spillene hadde en slags RPG-variant der du ble sterkere etter hvert som du spilte. I videoen fra «Aces» ser vi flere baner og minispill, pluss et verdenskart Mario labber over, så vi krysser fingrer og tær.

«Mario Tennis Aces» lanseres til Switch i løpet av våren.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3