Er «Horizon: Zero Dawn» utsatt til neste år?

21. april 2016 14:09

(PressFire.no): Det er Twitter-brukeren Shinobi602 som nå plutselig skriver på mikrobloggenettstedet at han har hørt at det etterlengtede spillet «Horizon: Zero Dawn» har blitt utsatt til 2017.

«Horizon: Zero Dawn» ble på E3 i fjor avslørt som det nye spillet til «Killzone»-studioet Guerilla Games og fikk mye oppmerksomhet på grunn av en imponerende visning.

«Horizon: Zero Dawn».

Pålitelig kilde

Shinbi602 har tidligere vist seg som en pålitelig kilde og har flere ganger avslørt informasjon fra spillbransjen, men vi vil imidlertid påpeke at verken Guerilla Games eller Sony har kommentert ryktet og at det derfor er smart å ta dette med en klype salt.

Han spekulerer videre at spillet sannsynligvis kommer til å se fantastisk ut i såkalt 4K-oppløsning, som det ryktes at en ny PlayStation 4-modell kommer til å støtte.

Mellom «Assassin's Creed» og «Skyrim»

I «Horizon: Zero Dawn» trer du inn i en postapokalyptisk verden hvor menneskene er redusert til å bruke mer primitivt utstyr og alle «dyrene» nå er roboter.

Ifølge utvikleren er universet svært åpent og har rollespillelementer som ligger et sted mellom «Assassin’s Creed» og «The Elder Scrolls»-spillene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3