Er en «Unreal»-remaster på vei?

– Kan ikke si noe av juridiske grunner.

6. juni 2022 17:01

​(PressFire.no): Det er på Twitter at Nightdive Studios sier de har undersøkt om muligheten til å lage en remaster av skytespillet «Unreal».

På spørsmål om hvorfor ikke spillmotoren Unreal Engine brukes til å lage et faktisk «Unreal»-spill, svarer Nightdive-sjef Stephen Kick at dette faktisk har vært en plan.

– Etter «Quake»-remasteren vår, så tok Cliff Blesxinski kontakt med Tim Sweeney (Epic Games-sjefen, journ. anm.) på vår vegne, med håp om å gi «Unreal» den samme overhalingen, skriver Kick.

– Om du har lyst på det så får du sende en melding til Time.

Bleszinski var en av de som lagde det første «Unreal»-spillet sammen med blant annet Tim Sweeney, og som var primus motor bak spill som «Gears of War».

Han svarer (uoppfordret) at han ganske enkelt ikke kan svare på noe som helst på grunn av «juridiske grunner», hva nå enn det skal bety.

Det kan vel tolkes i flere retninger, men det er jo nærliggende å tro at vi får høre et eller annet her – hvorfor skulle noe juridisk være involvert om det ikke var tilfellet?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3