Er en remake av «Skyward Sword» på vei til Switch?

Kraftig hinting fra «Zelda»-sjefen under konsert i Japan.

25. november 2018 16:45

(PressFire.no): Ifølge flere japanere som var til stede under en «Zelda»-konsert i Osaka, Japan, ble en etterlengtet remake hintet til.

På konserten, som ble avholdt av Nintendo, var flere «Zelda»-personligheter til stede, inkludert stemmeskuespillerne for «Breath of the Wild» og seriesjef Eiji Aonuma.

Flere tok til sosiale medier for å fortelle om at Aonuma hintet sterkt om at en remake av «The Legend of Zelda: Skyward Sword» er på vei til Switch.

- Jeg vet hva dere tenker. «Skyward Sword» til Switch, ikke sant? skal Aonuma ha sagt.

- Vennligst vent for mer informasjon.

«Skyward Sword» ble sluppet til Wii på tampen av 2011, og var på mange måter den siste store utgivelsen der før fokus ble flyttet over på Wii U, som kom ut mindre enn et år etter.

Spillet fungerte som en slags prequel for «Zelda»-serien, og introduserte bevegelsesstyring for sverdslåssingen, noe som både begeistret og splittet brukerbasen.

Spillet endte opp med å selge forholdsvis dårlig, godt under en tredel av det forrige spillet i serien.

Det er usikkert hvem som skulle håndtert en portering, og spillet krever en rimelig heftig omskriving for å støtte knapper og stikker for sverdslåssingen for de som ønsker å spille i håndholdt modus.

Eller blir dette det første spillet som krever at du kobler konsollen til tv-en din og bruker bevegelsesstyring?

Nintendo pusset opp «The Wind Waker» selv, men ga over tømmene for remasteren av «Twilight Princess» til australske Tantalus, som også portet «Cities: Skylines» til konsoller.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3