Er du redd for edderkopper?

En ny mod til «Skyrim» kommer de med araknofobi til gode.

14. november 2011 10:14

(PressFire.no): For oss uten fobien mot edderkopper ser nok dette litt sært ut - hele vitsen med fryktinngytende monstre er tross alt at de skal skremme de som spiller. Andres frykt er dog ingenting å gjøre narr av, og nå har det kommet en modifikasjon til PC-versjonen av «Skyrim» som «fikser» problemet.

En bruker av spillet så seg nødt til å fjerne alle spor av edderkopper i spillet for å kunne komme seg videre, og selv uten mod-verktøyene Bethesda som regel gir ut rundt lanseringstider har han/hun greid å bytte ut de åttefotede krypdyrene med bjørner.

Bjørnene har ikke riktige animasjoner og hitboksene (der du må slå for å gjøre skade) ligger lavt ned mot bakken - et resultat som kanskje er like skremmende som de faktiske edderkoppene.

Samtidig fjerner modden også loadingskjermen som inneholder en av de større edderkoppmonsterne.

Om det ikke er nok, så finnes det også en mod som fjerner alle spindelvev i spillet. Disse fjernes helt eller byttes ut med mose.

Last ned edderkopp-fjerneren her


Last ned spindelvev-fjerneren her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3