Det er klart for mer «Spillhjerte»

En smakebit fra sesong to.

31. januar 2015 14:14

(PressFire.no): Her i Dagbladet har kollegaer jevnlig spurt oss om når det kommer flere episoder i vår serie om kjente fjes som har et lidenskapelig forhold til spill. Vi snakker naturligvis om «Spillhjerte», som hadde premiére i 2013.

I løpet av fem episoder tok syv personer oss med inn i varmen for å fortelle om sitt nære forhold til spill.

Tett på

Christer Falch fortalte at han bare trengte «Tetris» i livet sitt. Ole Gunnar Solskjær avslørte ett av sine «hemmelige våpen», med «Football Manager».

Viktoria Winge viste sin kjærlighet for nettrollespill,

Donkeyboy-gutta tok oss med i «Minecraft»-universet de bygger og Jaa9 og OnklP viste hvordan man ordner opp i «FIFA».

Fra 7. februar er vi endelig tilbake med mer!

Store spillhjerter

Fordelt på fem nye episoder skal vi bli kjent med helt nye sider med kjendiser, som du kanskje ikke visste har en helt egen plass i hjertet viet til dataspill.

Du kan se frem til når skøyerklovnene Hasse Hope og Erik Solbakken innrømmer at de fikk refs av sjefen, på grunn av for mye spilling i «lunsjpausene».

Sjarmtrollet Isac Elliot viser seg som «bad boy» når han jaktes av politiet, og alpinesset Kjetil Jansrud avslører sin lidenskap for en helt annen sportsgren enn ski.

I sine episoder snakker Datarock-Fredrik om retroestetikk og hvor fantastiske spill var i gamle dager, mens Erlend fra Kvelertak forteller om om sin fascinasjon for mørke og ultravoldelige spill.

Premiéredag er spikra til lørdag 7. februar for den første episoden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3