Er du heldig får du prøve det nye «Doom» om noen uker

Men bare om du kjøpte et spill i 2014.

10. mars 2016 09:32

(PressFire.no): Fredag den 13. mai bryter helvete løs. Datoen er neppe tilfeldig valgt, og det er omtrent tolv år siden vi sist klemte hagle mot demonfjes og trakk av som «Doomguy».

Nå har id Software bestemt seg for å teste serverkapasiteten for flerspillerdelen, og skal avholde en lukket betatest.

Betaen starter om tre uker, 1. april klokka 04:00 norsk tid, og varer i fire dager til  4. april klokka 05:59. Betaen vil være tilgjengelig for de av dere som forhåndsbestilte «Wolfenstein: The New Order» og fikk tak i en betakode før 26. mai 2014.

Betaen foregår på Xbox One, PlayStation 4 og pc.

Det er låst opp to baner, kalt «Heatwave» og «Infernal», og to moduser: Team Deathmatch (seks mot seks) og Warpath.

Sistnevnte er en slags kongen-på-haugen-variant, der du skal prøve å holde stand mot de andre spillerne innenfor et bestemt område. Den som holder fortet lengst, vinner.

Tidligere har vi også fått info om moduser hvor du kan få tak i power ups som gjør deg om til en av spillets mange demoner, samt en map editor kalt SnapMap hvor du kan lage dine egne baner og dele de med venner og ukjente.

Mer info om hvordan du får tak i betakoden og nedlasting av betaen finner du her. Id har også lagt ut en ny multiplayer-trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3