Er du en av dem som får teste det nye jaktsystem i «Pokémon Go»?

9. august 2016 12:03

(PressFire.no): Noen har kanskje allerede merket at det nå har kommet en ny versjon av «Pokémon Go».

Nå med korrekt belønning

Ifølge en melding på Facebook skriver utviklerne at den nye versjonen fikser flere feil som ble innført med forrige versjon av spillet, hvor du nå får korrekt belønning for gode kast. I tillegg har skruballen blitt justert for mer treffsikkerhet.

Ny sporing

Noen har også kanskje lagt merke til at det har kommet noen forandringer i skjermen som viser hvilke pokémons som er i nærheten, hvor utviklerne nå skal teste flere varianter.

Enkelte spillere har fått en ny og mer avansert, hvor man kan trykke på pokémons i lista og hvor avstanden kommer opp på kartet (se bildet fra Eurogamer i toppen av saken og videoen i bunnen av saken).

I den nye lista over pokémons i nærheten (nå kalt sightings) skal det nå kjappere byttes ut småkryp etter hvert som du flytter på deg. Pokémons som har dukket opp som følge av lures vil ikke komme på lista.

Hvis du var litt tøysete når du fant navn i spillet, får du nå også én mulighet til å endre til noe du liker bedre. Choose wisely, som det heter i «Indiana Jones».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3