Er dette et glimt inn i «Mass Effect: Andromeda»?

3. april 2016 19:12

(PressFire.no): Det er en bruker på spillforumet NeoGaf som skal ha funnet en video på nettsidene til utviklerne av det nye spillet i «Mass Effect».

Skal vi tolke videoen, så ser det mest ut som en slags demonstrasjon av effekter og funksjoner i et nytt spill og det er tydelig at det er satt i «Mass Effect»-universet.

Se videoen her.

Videoen har samme brukergrensesnitt
som du kan se på skjerme i dette bildet
som den tidligere BioWare-regissøren
delte på Twitter.

Rakett på ryggen?

Mye tyder dermed på at videoen gir et lite glimt inn i hva vi kan forvente av det kommende og svært etterlengtede rollespillet «Mass Effect: Andromeda».

I videoen får vi blant annet se nye lys- og væreffekter, men også rakettflyvning for rollefiguren. Det tyder på at det nye spillet kommer til å bli åpnere når det kommer til navigasjon i miljøenes vertikaler.

Ifølge informasjonen som skal ha vært knyttet til videoen skal den stamme fra helt tilbake i 2014, så det er nok ikke representativt for hvordan det ferdige spillet ser ut når det kommer.

Nå med Frosbite

Det nye spillet i «Mass Effect»-serien blir også det første i serien som tar i bruk DICE sin Frostbite-motor – motoren som i utgangspunktet ble laget til «Battlefield»-spillene, men som har blitt standardmotoren for Electronic Arts-spill.

BioWare har imidlertid brukt motoren før – de benyttet nemlig motoren til «Dragon Age: Inqusition», som kom ut i 2014.

Det er også verd å nevne at det nye spillet i serien blir en ny start og vil ikke fortsette med de samme rollene som vi ble kjent med i de tre foregående spillene.

Den opprinnelige planen var at «Mass Effect: Andromeda» skulle slippes i slutten av 2016, men det ble nylig bekreftet at det i stedet slippes i starten av 2017. Det nye spillet kommer til Windows, Xbox One og PlayStation 4.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3