Er dette din nye spillpc, nettbrett og konsoll?

Med denne gaper Razer over mye.

11. januar 2013 08:48

(PressFire.no): Det var under fjorårets elektronikkmesse i Las Vegas at den tyske spillutstyrprodusenten, Razer, avduket en helt ny og annerledes tilnærming til nettbrett.

Med Razer Edge ville de lage noe som kan brukes som bærbar pc, nettbrett, spillkonsoll og bærbar spillkonsoll. Alt uten å føles som et stort kompromiss for kjernekundene deres – spillere.

Det betyr ikke bare at den kjører fullblods Windows 8, men også har imponerende spesifikasjoner.

To modeller

Den blir lansert i to modeller, hvor det verste råskinnet har en i7-prosessor fra Intel i hjertet, med et skjermkort fra Nvidia med modellnummer GT640M LE for grafikk og 8 GB DDR3-minne.

I tillegg får lommeboka velge mellom 128 GB eller 256 GB med lagringsplass på en SSD-disk.

Den noe mer moderate modellen har en i5-prosessor, Nvidia GT640M LE skjermkort, 4GB DDR3 minne og 64 GB lagring via en SSD.  Alle modellene har en 10,1 tommers trykkfølsom skjerm.

Som du vil

Hvordan du vil bruke den, er på mange måter opp til deg selv – Razer slipper nemlig tilleggsutstyr som enkelt kan gjøre den om til en bærbar pc eller spillkonsoll for tv-en. Om du kobler den til tv-en kan du sette den i konsollmodus og bruke separate håndkontrollere med analoge spaker, om det frister.

De slipper til og med en løsning hvor du får håndkontrollerlignende spaker på sidene av skjermen.

Herligheten blir imidlertid ikke billig – den minste modellen koster 999 dollar, noe som tilsvarer 5500 kroner med dagens dollarkurs. Pro-modellen begynner pålydende 1299,99 dollar, noe som tilsvarer rundt 7150 kroner.

Det ferdige produktet havner i butikkene i løpet av de neste månedene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3