Stemmeskuespiller lekket ny «Hearthstone»-utvidelse

Fullt av dinosaurer i «Lost Secrets of Un’Goro».

6. februar 2017 13:49

(Klikk for større)
Faksimile: CV

(PressFire.no): Det kan virke som en ny tilleggspakke er på vei til Blizzard-kortspillet «Hearthstone».

Lani Minella, en amerikansk stemmeskuespiller som spesialiserer seg innenfor figurer i videospillverdenen, oppdaterte nylig CVen hennes med «Hearthstone: Lost Secrets of Un’Goro».

I CVen har hun listet opp fem av de nye kortene som mest sannsynligvis skal være med i tilleggspakken: Golokka Crawler, Pteradactyl, Anklesaur, Hydra og Brontosaurus.

Ut fra navnene på de nye kortene, er den nye tilleggspakken mest trolig basert på de geologiske periodene trias, jura og kritt – eller generelt dinosaurer, om du vil.

Cult Master, Arathi Weaponsmith og Imp Master er bare noen av de tidligere figurene innenfor «Hearthstone» universet Lani har spilt inn. Hun er også blant annet kjent som stemmen bak Lucas og Pit fra «Super Smash Bros. Brawl» og Mistress of Pain fra «Diablo 3».

Takket være et innlegg på Reddit, publisert av Redditor Reldor, har det blitt skapt en hel rekke forskjellige teorier angående den nye tilleggspakken. «Hearthstone» sine tidligere tilleggspakker har vært basert på historien fra «World of Warcraft», denne er ikke et unntak.

- Å du verden, jeg elsket Un’Goro i «World of Warcraft». Alt var bare en massiv «Jurassic Park» referanse, med en questline som også var full av «Zelda» referanser, skriver en på forumet.

Hvis Blizzard følger sitt vanlige mønster når det kommer til å annonsere tilleggspakker, kan «Hearthstone» fansen vente seg tilleggspakken innen en måned. Kanskje.


Toppbilde: breathing2004.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3