Er dette den mest skremmende grafikkfeilen i et spill noensinne?

Delet this.

19. mars 2017 15:51
Ubisoft mistet ansikt over «Unity».

(PressFire.no): Grafiske bugs og glitches er ikke noe nytt i spill. For eksempel skremte «Assassin’s Creed Unity» vannet av folk da hele ansikter forsvant – og bare øyeepler var igjen.

Noen er gøyere enn andre, som morsomhetene med fysikkmotoren i de senere «FIFA»-spillene, men nå må vel en slags rekord i creepyness være slått.

Under en livestream der utviklerne bak «MLB The Show 17» skulle vise hvor teknisk avansert spillet er, kjørte de også frem noen bloopers for å vise noen mildt sagt ufine grafikkfeil de møtte på under produksjonen av spillet.

«Silent Hill» kan bare ta seg en bolle.

Feilen var i måten figurmodellene ble vist av spillet. Én spiller ble til en salig blanding av kjønnshår og utvekster, mens en annen ligner på en miks av en sigarettbunke og Spongebob.

Videosnutten under viser det hele i bevegelse også, som om bildene ikke var ille nok.

Men ingenting er så ille at det ikke er godt for noe, for fan-tegninger av de to Lovecraft-monstrene har begynt å poppe opp.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3