Er dette Apples «spillkonsoll»?

En innsider hevder å ha klådd på Apples multimedianyhet som kan komme ut allerede i løpet av året.

5. august 2009 12:53

Apple har gjort braksuksess med iPhone og iPod Touch, to produkter som også har inspirert spillbransjen til å tenke nytt.

I høst kommer i følge ryktene nok en nyhet fra Apple som fokuserer på særlig to ting: spill og bred støtte for film og musikk, hevder en ansatt i analysefirmaet Barron’s, som i følge 9 to 5 mac har fått prøvd multimediamaskinen Macbook Touch.

EN FORSTØRRET IPOD TOUCH?

I første øyekast ser den ut som en forstørret iPod Touch, med 10” stor skjerm og trykkfølsom overflate.

Om ryktene stemmer, for de er ganske detaljerte, kommer den til å offentliggjøres i høst med en pris på cirka 700-800 dollar.

Lanseringen kan skje allerede i november.

I følge denne anonyme kilden, er produktet imøtesett med så store forventninger at konkurrenter har satt sine prosjekter på hold for å se hva Steve Jobs eventuelt avduker i høst.

- Det er nært forestående at den siste designen i Asia er ferdig. Det er dusinvis av ODMs (original device makers) som lager produkter for Lenovo og andre PC-produsenter som alle venter for å se hva Apple-produktet er, sier kilden i følge 9 to 5 mac.

Produktet er visstnok konstruert for å implementere et variert multimediautvalg.

Film, musikk via iTunes og App Store, butikken du kan handle spill og programmer til iPhone og iPod Touch, er alle naturlige menyvalg for en slik innretning.

En annen analytiker, John Peddie, sier i følge 9 to 5 mac at innretningen er designet for flere formål, men at spill vil være en svært sentral del.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3