Er «Counter-Strike Global Offensive 2» på vei?

Nvidia oppdaterte drivere med mystiske filer.

2. mars 2023 11:18

​(PressFire.no): Grafikkortprodusent Nvidia oppdaterte nylig driverne sine – noe som ikke akkurat er en enorm begivenhet de fleste gangene.

Men de nyeste versjonene la til støtte for det som kan være en oppdatert versjon av det populære skytespillet «Counter-Strike Global Offensive».

Du kan selv se dette ved å gå inn på NVIDIAs kontrolpanel, så ta vekk «vis kun programmer på denne datamaskinen» under «3D Settings». Da dukker en lang liste med spill opp.

Og der finner vi nå «Counter-Strike 2», og filene csgo2.exe og cs2.exe.

Så betyr dette at spillet får en oppfølger? Det er neppe sannsynlig. 

«CSGO» har nemlig satt nye rekorder i spillerantall de siste månedene, godt hjulpet av at spillet ble gratis å spille i slutten av 2018 og at det fortsatt har et stort e-sportsegment.

Men en lenge ryktet oppdatering som flytter spillet over på Valves oppdaterte spillmotor Source 2 kan være på vei. 

«Dota 2» gikk over på denne motoren allerede i 2015, og alle Valves spill siden da, altså «Artifact», «Dota Underlords» og «Half-Life Alyx», har brukt motoren.

Valve har aldri avslørt noen planer for verken en oppfølger eller en oppdatering til Soure 2, men «CSGO» er elleve år gammelt i år, så det kan jo være på tide med en liten oppfrisking.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3