Er CD Projekt for glad i penger til å gjøre noe nytt?

Spillrevyen tar temperaturen på pengejaget i bransjen.

12. oktober 2022 14:50

(PressFire.no): Norges eneste podkast som kun omhandler spillnyheter snakker denne uken hovedsakelig om det nesten alle ønsker: Penger.

Steam Deck kan bli din, hvis du er villig til å gjøre som Jon Cato og punge ut rundt 10.000 kroner på FINN. Men er maskinen endelig på vei til Norge? Totalt ubegrunnede spekulasjoner i ITavisen mener så kan hende. Vi sluker uansett clickbaitet og diskuterer saken.

Penger er også nøkkelordet i statsbudsjettet som i år pumper flere oljepenger til norske spill. Men det gjelder ikke alle i bransjen. Hvorfor er vi så avhengige av offentlige penger i Norsk spillbransje? Spillrevyen har som vanlig alle svarene. I alle fall tror vi det.

Denne uken ser vi også på pengemaskinen som er Witcher-universet. CD Project Red har gjort det klart at de er klare til å ri Geralt inn i solnedgangen med ørten nye spill på trappene. Er det polske selskapet skremt fra å gjøre noe nytt?

Alt dette og mer i  podkasten servert av bransjeveteran Jon Cato Lorentzen og nyhetsredaktør Lars Richard Olsen som også står bak den langt mindre spillpodkasten LOLbua.

Spillrevyen lages i samarbeid med Pressfire.no. Du kan støtte begge parter på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3