Er «Call of Duty: WWII» det neste i serien?

Lekkede bilder påstår det.

27. mars 2017 11:11

(PressFire.no): En bunke promobilder fra det som angivelig skal være det kommende «Call of Duty»-spillet har lekket ut på nettet.

Det er Reddit-bruker rTwGNaywaoaLh (navnet ruller av tungen) som har postet bildene fra det kommende Sledgehammer-utviklede spillet – nå med navnet «Call of Duty: WWII», ettersom spillet foregår under andre verdenskrig.

Vi vet fra før at Activision ønsker å «ta serien tilbake til røttene», og dette burde jo passe fint. Det har ikke kommet et «Call of Duty»-spill satt til andre verdenskrig siden 2008.

En av grunnene til at nettopp dette ryktet har litt mer kredibilitet er at den samme lekkeren også avslørte «Infinite Warfare» før det ble offisielt avduket – med nyheten om at «Call of Duty 4» ville være med som en remaster.

Om «CoD WWII» blir det neste spillet, så vil nok en avsløring under årets E3 i juni være et typisk plass å gjøre det på.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3