Epic kjøper «Fall Guys»-studioet

Spillet kommer også til Switch og Xbox.

3. mars 2021 20:35

(PressFire.no): Det er i et innlegg på de offisielle nettsidene til Epic Games at de kan fortelle at de har kjøpt studioet bak fjorårets fenomen: «Fall Guys: Ultimate Knockout».

Epic bedyrer at lite vil endre seg i selve spillet, men at de vil investere i spillet.

Det tar allerede konkret form i at de kan avsløre at spillet også er på vei til Nintendo Switch og Xbox – det etter å kun ha vært tilgjengelig på Playstation blant konsollene.

I kunngjøringen forteller Tonic Games Group-sjefen Dave Bailey at de deler visjon med Epic om at «alle fortjener et spill som føles som det er laget for dem».

«Fall Guys» tok verden med storm da det lanserte på sensommeren i fjor og studioet vokste fra 35 ansatte til over 150 ansatte på kort tid.

Med den nye eieren håper de at de vil kunne gjøre enda mer av det de ønsker å gjøre med serien, skriver de et innlegg.

Videre skriver de at de ønsker å hente inn flere av funksjonene som finnes i «Fortnite» og «Rocket League» - typisk kontosystemer, spilling på tvers av plattformene og squad-moduser.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3