Epic-direktør: – Jeg prøvde å kansellere «Fortnite»

Mente det ikke holdt mål før det ble et fenomen.

17. juni 2019 11:12
Fergusson forteller.

(PressFire.no): Tidligere direktør i Epic Games, Rod Fergusson, har i et intervju med Game Informer avslørt at han jobbet aktivt for å stanse utviklingen av «Fortnite».

Fergusson jobber i dag som sjef for The Coalition og har ansvaret for utviklingen av det kommende «Gears 5» til Xbox One og pc. I intervjuet reflekterer han tilbake på tiden i Epic, og hvor nære han var på å kansellere «Fortnite».

- Om jeg hadde fortsatt der, hadde jeg kansellert «Fortnite», sier han i intervjuet.

- Før jeg dro så forsøkte jeg å kansellere det. Når spillet var «Save the World» så var det et prosjekt som hadde en del utfordringer.

- Som direktør for produksjonene våre på det tidspunktet, så hadde ikke spillet passert lista for noe jeg syntes vi skulle fortsette med.

Han får ofte spørsmål om han syntes det er leit at han forlot selskapet rett før megasuksessen ble så stor som i dag, men han har en annen synsvinkel på det hele, og sier han er kjempefornøyd med at spillet går så godt som det gjør.

- Når folk ser på meg og spør «er du skuffet over at du forlot Epic rett før», så sier jeg nei, jeg føler meg skikkelig bra, for spillet dere elsker, verdensfenomenet, hadde ikke eksistert om jeg hadde fortsatt hos Epic.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3