Enorm lansering for «Baldur's Gate 3»

Allerede på topp 10 for samtidige spillere på Steam.

7. august 2023 12:29

​(PressFire.no): «Baldur's Gate 3» ble lansert på fredag etter en lengre Early Access-periode – og allerede har spillet skvist seg inn på topplistene på Steam.

For på søndag nådde spillet 814 666 samtidige spillere på PC, noe som er det niende meste noensinne ifølge SteamDB. Ikke verst for et spill som primært er for én spiller.

– Takk til dere alle for kjærligheten og støtten. Det har gitt tårer i mange øyne, og det er så utrolig motiverende for oss alle. Vi kan ikke få takket dere nok, skrev regissør Swen Vincke på Twitter/X, før han la til at han hadde sett for seg rundt 100 000 spillere.

– Jeg bør sannsynligvis holde meg unna IT-teamet i en stund. Jeg sa til dem at de burde forvente maks 100 000 eller noe rundt der.

PlayStation 5-versjonen av spillet lanseres 6. september, og i kjølvannet av suksessen på PC har spillet skutt opp som et av de mest forhåndsbestilte på plattformen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3