Enkelte trodde dette var Kojimas nye spill og pr-stunt

Avvises av den ukjente utvikleren.

8. april 2021 09:32

(PressFire.no): Det var med et innlegg på den offisielle PlayStation-bloggen at det nederlandske studioet Blue Box Game Studioet annonserte sitt første spill – «Abandoned».

Dette skjedde med en teaser trailer hvor man får et lite innblikk i den realistiske grafikken i et nytt overlevelsespill som er eksklusivt for PlayStation 5.

Kort tid etter begynte Internett å spekulere i om ikke dette kunne være det nye spillet til Hideo Kojima og at annonseringen skjer under pseudonym. Han har tross alt vært glad i denne typen pr-stunt tidligere.

Utvikleren har derfor sett seg nødt til å avvise anklagene i et innlegg på sine egne nettsider.

I en beskjed skriver de at de ikke har noen tilkobling til Hideo Kojima og at de bare er et lite studio med et lidenskapelig spill de har jobbet på over lengre tid.

«Abandoned» fokuserer ifølge beskrivelsen på realisme – ikke bare i grafikken, men også i tilnærmingen til overlevelse og interaksjon med miljø og hovedfigur. Det påpekes at skyting i spillet vil være påvirket av tilstanden til figuren Jason.

De lover nå at det vil komme mer video fra spillet, som viser spillets mekanikker.

«Abandoned» sikter på lansering mot slutten av 2021.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3