Endelig livstegn fra «I Am Alive»

E3 har gitt oss en ny trailer fra «I Am Alive», hele to år siden sist vi så noe fra spillet.

15. juni 2010 15:54

Utviklingen av «I Am Alive» kan helt sikkert kvalifisere til å bli en riktig så interessant bok, når spillet en gang blir ferdig og lansert. Prosessen har mildt sagt vært interessant – og langvarig. I begynnelsen av 2010 bekreftet Ubisoft-topp Yves Guillemot at man hadde flyttet utviklingen fra Darkworks til sitt Shanghai-studio. Samtidig ble flere sentrale elementer i spillet kraftig omarbeidet, og lanseringsplanene ble skjøvet på.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

Under Ubisofts E3-pressekonferanse natt til tirsdag norsk tid, fikk vi imidlertid servert en helt ny trailer og samtidig løfter om at spillet skal være ferdig til våren 2011.

Tonen i «I Am Alive» er ikke helt ulik den vi så i Will Smith-filmen «I Am Legend» (2007). Titlene er heller ikke så ulike. Handlingen i spillet utspiller seg etter at Chicago blir rammet av et jordskjelv. En naturkatastrofe som i tillegg sørger for at etterspørselen på vann blir enorm. Helten i spillet, Adam Collins, må både prøve å finne kjæresten som er savnet etter jordskjelvet – og komme seg unna grådige, desperate overlevende som uten skrupler jakter på eiendeler og vann.

«I Am Alive» utvikles til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. I tillegg har en Wii-versjon blitt nevnt.

Se den ferske E3-traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3