Endelig har «Next Car Game» fått navn

Finnene vil skape kjedekollisjoner av skrotbiler.

5. oktober 2014 20:33

(PressFire.no): Finnene med årelang bilspillerfaring har endelig avslørt hva den nye lisensen, som de har hatt under utvikling det seneste året, heter.

Bugbear Entertainments neste blir en ordentlig rustholk som inviterer store grupper spillere.

Selger godt allerede

Spillet har allerede håvet godt inn på forsalget, selv uten noen offisiell tittel. Hittil har spillet gått under prosjektnavnet «Next Car Game», og nå avslører studioet i gjennom utviklerbloggen at den endelige tittelen blir «Wreckfest».

– «Wreckfest» handler om galskapen med kollisjoner i høye hastigheter, så terminologien i tittelen burde passe bra, skriver de.

Etter bare en uke på spillmarkedsplassen Steam hadde det finske studioet allerede solgt for drøyt 6,5 millioner kroner. Dette til tross for at et tidligere forsøk med en Kickstarter-kampanje for spillet i slutten av fjoråret ikke nådde sitt betydelig mer snevre mål av 2,2 millioner kroner, og dermed ble kansellert.  

24 spillere samtidig

Det er ikke småkræsj Bugbear er ute etter. Store kjedekollisjoner krever mange spillere, og finnene har dermed lagt opp til at hele 24 spillere skal kunne være med i samme match.

Akkurat nå har de støtte for 18 spillere, men fortsetter å jobbe med støtten for at hele kompisgjengen skal få være med.

Selskapet avslører at det er fire forskjellige flerspillerrace: Racing, Demolition Derby, Deathmatch og Team Deathmatch.

Racingveteraner

Finnene er absolutt ingen nykommere i denne sjangeren, og holder seg til det de kan. Studioet har fokusert på racingspill i fjorten år, og har stått for titler som titler «FlatOut» og «Ridge Racer Unbounded». Med «Wreckfest»  mener utviklerne at de går de tilbake til sine røtter:

– Denne gang går vi tilbake til røttene våre – akkurat slik alle våre trofaste har spurt oss om, lovet de i februar.  

Spillet er forløpelig bare tilgjengelig for PC i en åpen beta versjon, som man får tilgang til ved å forhåndskjøpe spillet via Steam. I tillegg finnes det en gratis teknologidemo man kan laste ned på deres hjemmesider.

Utviklerne vurderer å skape konsollversjoner, men for nåværende fokuseres det først og fremst på PC.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3