Enda flere pek mot en ny Switch i år

Skal lage både en kraftigere og en budsjettversjon av hybridkonsollen, ifølge Wall Street Journal.

25. mars 2019 12:15

(PressFire.no): Det har lenge ryktes at Nintendo kommer med en oppdatert variant av Switch, og nå begynner ryktene å blir hakket mer håndfaste.

Det er (nok en gang) The Wall Street Journal som nå mener å ha kilder som ikke bare har sett, men som også jobber med å lage spill til en oppdatert utgave av Switch.

Denne skal være rettet mot de mer hardbarka spillerne som ønsker mer grafisk kraft.

Ifølge WSJ skal det være Sharp som produserer den nye skjermen som skal inn i disse konsollene. Det skal ikke være OLED-teknologi som benyttes.

Det virker også som det skal komme en eller annen ny funksjonalitet med denne:

- Du tar feil om du tror den forbedrede utgaven bare er lik det Sony gjorde med PlayStation 4 Pro, skal en kilde som har prøvd den oppdaterte versjonen ha fortalt WSJ.

Samtidig jobber også Nintendo med en billigere variant som skal fungere mer som en arvtaker til 3DS. Det vites ikke hva denne skal inneholde, men at den beholder omtrent samme funksjonalitet som dagens versjon i en mindre pakke er ikke utenkelig.

Denne versjonen skal derimot ikke ha den samme «Rumble HD»-funksjonen, altså den mer «presise» ristingen, som dagens utgave har. Dette for å spare kostnader.

De nye modellene skal sannsynligvis vises fram på E3-messen i juni og deretter lanseres noen måneder etter dette, ifølge kildene.

Det er jo ikke lenge til, så da får vi bare smøre oss inn i tålmod og vente og se.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3