En uferdig versjon av det nye «Skate» ligger ute på nett

EA ber folk være forsiktige.

13. juli 2022 12:51

​​(PressFire.no): Det var i forrige uke at EA viste en liten smakebit på det nye «Skate»-spillet, og samtidig åpnet opp for at spillerne kunne være med på en lukket test for å sanke data.

Det tok ikke lang tid før denne lukkede testen ble brutt åpen og spillfilene «cracket» - og dermed åpnet opp for at hvem som helst kunne laste de ned for å spille.

Nå har EA gått ut og sagtat de har fått med seg at mange laster ned og spiller den uferdige versjonen, og påpeker at dette er en tidlig versjon fra september i fjor.

– Vi vet at en tidligere versjon av spillet er blitt distribuert uten vårt samtykke. Vi skjønner at dere gleder dere til å begynne å spille, men vi oppfordrer dere til å utøve forsiktighet når dere laster ned filer fra ukjente kilder.

EA minner også om at det er potensielle konsekvenser ved å bryte deres brukervilkår.

– Den beste måten å få spille på er å melde seg på testen.

EA skriver at responsen til spillet så langt har vært fantastisk, og at utviklerne sitter og finleser alle kommentarer de ser.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2XddTE08rI

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3