En smakebit på «BioShock 2»

Undervannsmarerittet fortsetter i februar. Se fersk trailer og nye skjermbilder fra «BioShock 2».

30. desember 2009 15:29

Oppfølgeren til et av de mest oppslukende, engasjerende og stemningsfulle spillene fra 2007 kommer allerede i februar.

I den forbindelse har utviklerne i 2K Marin sluppet nok en videosmakebit for å få deg i stemning. Undervannsbyen Rapture har sprunget i lekk, som du ser i traileren nederst i saken.

Handlingen i oppfølgeren finner sted ti år etter det første «BioShock».

Se også: Ferske skjermbilder fra «BioShock 2».

FLERSPILLERDEL MED EN TVIST

«BioShock» inneholdt også scener som introduserte deg for det våte element, men oppfølgeren ser ut til å utnytte dette potensialet i større grad.

Rapture har blitt nedslitt og fremstår mer falleferdig enn sist – og nå må du i rollen som Big Daddy, fiendene fra «BioShock», rette fokus mot nye fiender.

Big Sisters, skapninger som kidnapper små jenter, er ditt hovedmål - sammen med Sofia Lamb som er ansvarlig for denne sammensvergelsen.

Lambs ultimate mål er å sørge for Raptures definitive forfall. Det blir din jobb å stikke kjepper i hjulene for henne og hennes hær av Big Sisters.

2K Marin har lagd en flerspillerdel med en fiffig tvist: Gjennom denne spiller du forhistorien til det første «BioShock» – mens enspillerdelen følger opp handlingen fra det første spillet.

Les også: Vår anmeldelse av «BioShock».
Les også: Spill som en Big Daddy.
Les også: Se 9 minutter fra
«BioShock 2»

.

Skaperen bak et utopisk, undersjøisk paradis, Andrew Ryan, hilser deg godt nyttår gjennom tv-skjermen – for å feire et fruktbart 1959. Dette påfølgende året skal bli alt annet enn det. Dette er premissene for mulitplayerdelen av «BioShock 2».

«BioShock 2» slippes 9. februar og kommer ut til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Se den nyeste traileren:

Trailer med flerspillerfokus:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3