En rekke gode spill kommer til Xbox Game Pass denne måneden

«Hades», «Katamari Damacy», «Skate», «Dirt» og flere.

4. august 2021 15:18

​(PressFire.no): August virker å bli en spesielt travel måned for Xbox Game Pass-brukere. Microsoft har lagt ut en liste over de kommende spillene der, som kommer strødd ut over måneden.

Det er tre måter å spille på når der kommer til Xbox Game Pass – konsoll, PC og via skytjenesten xCloud.

5. august vil spillene «Curse of the Dead Gods», «Dodgeball Academia», «Katamari Damacy Reroll» og «Lumines Remastered» komme til konsoll, PC og skyspilling, mens «Skate» vil komme til konsoll, «Skate 3» vil komme til kun skyspilling, og «Starmancer» kun til PC.

12. august lanseres rally-kjærlighetsbrevet «Art of Rally» til konsoll, PC og skyspilling.

13. august lanseres det glimrende «Hades» til konsoll, PC og​ skyspilling.

Og til slutt kommer ingen ringere enn «Solitaire», gode gamle kabal, til PC – uten de hersens reklamene som Microsoft har dyttet inn i klassikeren. Forøvrig er det nå også et level-system i kabal.

På toppen av dette vil det 10. august også legges til en del bilspill på EA Play (konsoll), som følger med om du har Xbox Game Pass Ultimate. Disse er «Dirt 4», «Dirt Rally», «Dirt Rally 2.0», «F1 2020» og «GRID».

Så er det store spørsmålet når i all verden du skal få tid til å spille alt dette.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3