En «Overwatch»-spiller har nådd level 1800

Har spilt 17 timer hver dag i seks måneder for å makse ut spillet.

29. november 2016 13:41

(PressFire.no): En flittig «Overwatch»-maur har nådd det mytiske landet kjent som «maks-level».

Reddit-bruker og «Overwatch»-guru TaZzeRK har i en særdeles intensiv seksmånedersperiode investert et absurd antall timer i spillet, og nådd level 1800!

Det er rent teknisk ikke den høyeste levelen du kan ha i spillet, men det er det nivået hvor Blizzard enda ikke har tegnet opp fisefine rammer til spillerportrettet.

Faktisk har han også nådd level 1801, og da bare rullet portrettet tilbake til level 1 – med gullramme og fem stjerner.

Som franskmannen selv skriver på Reddit så har det hele vært en intens affære, der han har spilt 16-17 timer hver eneste dag. Totalt har han dermed nesten 3000 timer i spillet allerede, og nesten 1500 timer med faktisk spilling (om du luker vekk søking, lasting og menybruk).

Han har spilt 11 913 kamper, med en win rate på omtrent 53 prosent, ifølge statistikken hans. Det er for det meste Roadhog og Reaper det har gått i, og han har låst opp det aller meste spillet har å by på, minus noen kosmetiske effekter til den ferskeste helten Sombra.

Og, som han skriver: Ja, han er arbeidsledig.

Han er ikke den første som når den uoffisielle grensa, men der en gruppe kinesiske spillere delte på en spillerkonto (og dermed kunne spille non-stop 24 timer i døgnet), er TaZzeRK den første enkeltspilleren som greier det.

Hva er så planen videre?

- Jeg skal try harde neste sesong, skriver han på Reddit.

Fordi det å spille 3000 timer på et halvår er ikke nok «try harding», ser det ut til.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3