«En ny type Mario» er på vei til NX

Blir ikke klart til lansering, men skal kanskje være på neste E3.

20. juni 2016 14:05

(PressFire.no): Nintendo imponerte med sitt «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» under årets E3, men valgte å holde kjeft om sin kommende konsoll, NX.

Denne skal komme i mars neste år – men lanseringen ser ut til å bli uten en viss rørlegger. Det betyr at av de fire siste hjemmekonsollanseringene til selskapet, så er det kun Wii U som har kommet med Mario fra dag én.

For i et intervju med IGN sier «Mario»-skaper Shigeru Miyamoto at de jobber med et nytt spill i serien, men at de neppe viser noe før E3 neste år.

- Vi utfordrer oss selv kontinuerlig for å kunne lage noe nytt, så forhåpentligvis vil dere kunne se en ny type «Mario» om et år eller to.

- Kanskje vi har noe å vise til neste E3.

Miyamoto bruker spesifikt utrykket «En ny type Mario», men akkurat hva han mener er ikke klart.

- Det er ganske vanskelig med Mario, fordi noen av de viktigste konvensjonene i serien er basert på at det er lett å lære seg og spille de spillene.

Det sagt, så sier han at Nintendo har ansatt nye utviklere som har gjort det lettere å se på disse konvensjonene med friske øyne.

«Breath of the Wild» røsker godt opp i hva vi har sett av tidligere «Zelda»-spill, men greier Nintendo å gjøre det samme med bartefar?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3