En blodig trøst

Capcoms «Dead Rising 2» vil ikke bli vist under E3 på grunn av svineinfluensafrykt i Japan. Her er en ny trailer som plaster på zombiesåret.

1. juni 2009 08:46

En ny trailer fra den forestående zombieslakten viser for alvor hva Capcom mente da de tidligere i år fortalte om horder av figurer som åpenbarer seg samtidig.

Det første «Dead Rising» inneholdt opp til 800 zombier, mens antallet i «Dead Rising 2» setter ny rekord med hele 7000.

FRYKTET SVINEINFLUENSA

Som den nye helten Chuck Greene må du rydde vei i massene av frådende eklinger i en Las Vegas-kopi der du kan bruke objekter som pokerbord, spilleautomater og mer som våpen.

Les også: Se den første offisielle traileren.


Les også: «Dead Rising 2» og «Lost Planet 2» utsatt.Den andre traileren, sluppet like før E3 starter i Los Angeles, blir dermed å betrakte som et plaster på såret til alle oss som hadde sett fram til en demonstrasjon av «Dead Rising 2» på E3.

Selv om spillet utvikles av Blue Castle i Canada, er den kreative ledelsen med Keiji Inafune i spissen basert i Osaka, Japan.

Capcoms Chris Kramer bekreftet for litt siden at Capcom-guttene blir hjemme i Japan på grunn av utreiserestriksjoner og frykt for svineinfluensasmitte, og at spillet derfor ikke blir å finne på E3-programmet.

Se den nye traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3