Embracer / THQ Nordic kjøper ytterligere tre spillstudioer

Hvor skal dette ende?

19. august 2021 11:49

​(PressFire.no): Det begynner nesten å bli sånn at vi må sette opp en automatisk artikkel som bare tar for seg disse nyhetene – for nå har Embracer Group (tidligere kjent som THQ Nordic) handlet enda noen studioer.

Denne gangen er det deres utgiver Saber Interactive som får påfyll av utviklere, der de har kjøpt studioene Demiurge Studios, Fractured Byte og SmartPhone Labs.

Demiurge Studios har tidligere produsert spill for mobiler, som «Crazy Taxy Gazillionaire» og «Marvel Puzzle Quest». De har inntil nylig vært en del av Sega, men kjøpte seg selv ut for et års tid siden.

Fractured Byte er en utvikler som holder til i Estland, og var med på å porte Switch-versjonene av blant annet «Tony Hawk»-remasterne og «Borderlands»-samlepakken.

SmartPhone Labs har vært med på å porte blant annet «Mudrunner» til mobiler og «World War Z» til Switch. Begge er serier Saber Interactive allerede eier.

Med dette har nå Embracer Group passert 70 studioer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3