Embracer gjør en rekke Square Enix-spill utilgjengelige

Selv for de som har kjøpt spillene.

23. november 2022 13:05

​(PressFire.no): Embracer kjøpte opp de vestlige Square Enix-studioene for en stund tilbake. Dette inkluderte studioet Square Enix Montreal, som lagde mobilspill.

Disse fikk et nytt navn i oktober, Onoma, men ble plutselig vedtatt nedlagt for bare tre uker siden. Nå blir flere av spillene deres tatt av markedet og dermed ikke mulige å få tak i mer.

Dette gjelder spillene «Deus Ex Go», «Space Invaders: Hidden Heroes», «Arena Battle Champions» og «Hitman Sniper: The Shadows» – som tas av markedet allerede 1. desember.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="zxx" dir="ltr"><a href="https://t.co/JJx0GWdIfe">pic.twitter.com/JJx0GWdIfe</a></p>&mdash; Onoma (@StudioOnoma) <a href="https://twitter.com/StudioOnoma/status/1595185541875748864?ref_src=twsrc%5Etfw">November 22, 2022</a></blockquote>

Men verre er det at spillene blir gjort utilgjengelige for de som allerede har lastet de ned, etter 4. januar neste år.

Det er kanskje forståelig for spillene som krever servere, men «Deus Ex Go» er et énspillerspill som ikke har en online-komponent ut over det å kunne dele baner med andre – men blir likevel ikke spillbart, selv om spillere betalte rundt 60-lappen for det.

Også «Hitman Sniper: The Shadows», som ble lansert i mars, er i stor grad en énspilleropplevelse.

– På vegne av utviklerne vil vi takke alle som har spilt spillene, skriver Onoma.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3