«Elite: Dangerous» kommer til Xbox One

I 2015.

5. mars 2015 12:06

(PressFire.no): I desember slapp Frontier Developments og David Braben sitt nye spill i romutforskningssimulatorserien (puh) «Elite».

Vår anmelder trillet terningkast fem og kalte det «altoppslukende».

Foreløpig har spillet kun vært tilgjengelig for Windows og Mac, men David Braben har flere ganger uttalt at de ville vært teite om de ikke vurderte å gi ut spillet på de nye konsollene.

Xbox One bekreftet

Og nå kommer bekreftelsen om at Microsofts konsoll blir den første til å få spillet.

– «Elite: Dangerous» på Xbox One vil inkludere alt innhold som ble lagt til i pc-versjonen i både februar, og kommer i mars, heter det i en pressemelding fra utviklerne.

I «Elite: Dangerous» begynner du med et lite romskip på en romstasjon og skal derfra bygge din egen karriere ved å utforske verdensrommet.

Etterlengtede funksjoner

Marsoppdateringen, som kommer neste uke, gir spillerne bedre muligheter til å samarbeide om oppdrag og hjelpe hverandre.

Å ha mer muligheter for å skape allianser har vært høyt oppe blant spillerne, spesielt med tanke på det enorme spilluniverset som er tilgjengelig i spillet.

Etter annonsering har David Braben bekreftet at spillet også kommer til PS4, men at det blir eksklusivt for Xbox One i en tidsbegrenset periode.

Ingen dato for Xbox One-versjonen avsløres, men de ringer altså rundt 2015. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3