Electronic Arts starter skyteklubb

Electronic Arts lanserer Gun Club, et lojalitetsprogram for skytespillglade.

15. juni 2010 10:32

Electronic Arts har lansert en helt ny tjeneste kalt Gun Club. Programmet skal essensielt fungere på lik linje med både Rockstars' Social Club og Ubisofts Uplay, som gir spillere spesielle fordeler ved kjøp og bruk av utgivernes produkter.

Fordelene du kan dra nytte av som medlem av Gun Club varierer fra tittel til tittel, men omfatter både eksklusivt spillinnhold, tilgang til betatester og demoer samt direkte kontakt med utviklerne – sistnevnte sannsynligvis i forbindelse med tilbakemeldinger på produkter de gir ut.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

Står du i den forbindelse som V.I.P. i «Battlefield: Bad Company 2» vil du få tilgang til en eksklusiv beta for «Medal av Honor» neste uke (21. juni), samt et unikt våpen ved spillets lansering.

Gun Club vil for øvrig også innbefatte den nye ekspansjonspakken til «Battlefield: Bad Company 2» som ble annonsert under E3, «Battlefield: Bad Company 2 Vietnam». Du kan lese mer om denne her.

Planen med initiativet er å bringe sammen de største spillene fra utgivernes portefølje. Pressemeldingen nevner også at gratisspillet «Battlefield Heroes» og kommende «Dead Space 2» vil være kandidater til programmet.

- Programmet gjør at spillene våre ikke lenger bare er individuelle lanseringer, nå er de en del av et økosystem innen vår egen portefølje, samtidig som vi viser tilhengerne våre at vi setter pris på at de kjøper spillene våre, beskriver Jeff Karp fra Electronic Arts.

- Gun Club gir oss en plattform for å krysspollinere spillene, snakke direkte til spillerne og gi en enda bedre underholdningsopplevelse for tilhengerne.

Gun Club lanseres fra og med i dag, og knyttes opp mot din regulære Electronic Arts-konto. Flere detaljer rundt denne tjenesten finner du her.

Trailer fra den nylig annonserte utvidelsen, Battlefield: Bad Company 2 Vietnam:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3