Edge fyller 200

Spillmagasinet Edge gir i disse dager ut jubileumsnummer og feirer 200 utgaver siden starten i 1993.

9. mars 2009 09:50

Finanskrisen har heller ikke vært nådig med spillblader. Noen har lagt ned, andre krympet. Edge, som er et engelsk spillmagasin, har opparbeidet seg en solid posisjon og har vært toneangivende i over 15 år.

Bladet har over 30,000 lesere hver måned, og er kjent for kompromissløse anmeldelser – ofte gjenstand for mye debatt i kjølvannet – og godt skrevne features pakket inn i lekkert design.

Diskuter: Edge kårer tidenes 100 beste spill.

Edge har dessuten minst én fot innenfor hos spillutviklere flest, og fokuserer også på bransjeaspektet i tillegg til å omtale, anmelde og diskutere aktuelle spillutgivelser.

«LITTLE BIG PLANET» GRATULERER EDGE

Hvordan feirer man 200 utgaver på best mulig vis? Jo, Edge har lagd et spesialnummer med 200 ulike forsider. Det blir med andre ord kostbart om du er blodfan og kompletist. Magasinet slippes 12. mars.

Se også: Alle de 200 jubileumsforsidene.

Spillstudioet MediaMolecule, som ble belønnet med Gullstikka-priser for sitt «LittleBigPlanet», har designet ett av dem. Det er denne forsiden som sendes ut til abonnentene.

Les også: Intervju med folkene bak «LittleBigPlanet».
Les også: «LittleBigPlanet» kommer til PSP.Da Edge feiret hundre utgaver, fikk de Mario-skaper Shigeru Miyamoto til å designe forsiden (se bilde).

Hjemmesiden til Edge Magazine.
http://www.edge-online.com/

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3