EA vil ha «Need for Speed»-film

Med en smak av «The Fast and the Furious»?

13. april 2012 14:07

(PressFire.no): Filmbransjemagasinet Variety melder nå at Electronic Arts har begynt å lodde stemningen for en film basert på racingserien «Need For Speed».

Magasinet skriver at spillgiganten er ute etter en film på lik linje med «The Fast and the Furious», som nå har fått hele fem iterasjoner og en sjette på vei.

Det skal være brødrene George og John Gatins («Real Steel») som har fått jobben med å skrive et filmmanus basert på den populære spillserien. John Gatins og EA vil også produsere filmen.

Ifølge Variety skal Hollywood-gigantene Sony, Warner Bros. og Paramount være interessert i filmen. Visstnok skal Paramount foreløpig lede budrunden.

Eletronic Arts har de siste årene gitt ut minst ett spill i «Need For Speed»-serien i året, hvor «Need For Speed: The Run» som kom høsten 2011 er det nyeste tilskuddet og nummer 18 i serien.

«Need For Speed: The Run» er det første spillet i serien hvor man følger en filmatisk historie gjennom spillet. 

I anledning slippet av «Need For Speed: The Run» fikk Electronic Arts actionregissøren Michael Bay til å klippe sammen en trailer for spillet, den kan du se under.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3