EA utestenger hundrevis av «Battlefield 3»-spillere

Fra nå av blir det nulltoleranse overfor juksemakere.

13. november 2011 18:10

Er du en av dem som har utnyttet designfeil eller jukset på annet vis i «Battlefield 3», bør du trå forsiktig nå, om du vil fortsette å spille.

Nå har EA/DICE nemlig annonsert i en Twitter-melding at de den siste uken har utestengt hundrevis av brukere fra spillet, samt at de har nullstilt brukerkontoer som har jukset seg til enorme poengsummer.

«This week we’ve banned hundreds of offending accounts and have stats-wiped accounts for exploiting (such as boosting)... (2 of More)» heter det i meldingen.

Den kanskje raskeste måten å hoppe så å si rett opp til level 50 har vært å velge Engineer-klassen og gå sammen med en annen Engineer, der én velger repareringsverktøyet og den andre velger EOD-roboten.

Når den ene skyter på roboten mens den andre reparerer den, har poengene tikket inn så det spruter, og attpåtil dukker det opp bonuser underveis. Men det skal det være slutt på nå, eller det vil i alle fall ikke gå usett hen inntil det er rettet opp.

Ifølge BF3blog vil EA fortsette å følge nøye med på spillerne, og gripe inn når spillereglene ikke blir respektert. Utestengningene har skjedd på alle plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3