EA spanderer «Dead Space Ignition»

Men da må du først forhåndsbestille «Dead Space 2».

12. oktober 2010 07:57

Den nedlastbare prologen til «Dead Space 2» blir gratis for dem som løper til sin nærmeste spillbutikk og forhåndsbestiller januarspillet. Om du plasserer din bestilling av «Dead Space 2» hos utvalgte forhandlere som deltar i denne EA-kampanjen, får du en kode som gjør at du kan laste ned «Dead Space Ignition» allerede denne uken.

Prologen slippes allerede 12. oktober (PlayStation Network) og 13. oktober (XBLA).

«Dead Space Ignition» kan selvfølgelig også kjøpes direkte fra de digitale spillbutikkene på PlayStation 3 og Xbox 360. Da blir prisen henholdsvis 5 dollar og 400 Microsoft-poeng (32 kroner), opplyser EA i en pressemelding.

- Dead Space-tilhengere er sugne på mer nekromorfaction, og det er gledelig for oss å kunne la dem slippe å vente til januar. «Dead Space Ignition» er en super måte å hoppe tilbake inn i Dead Space-universet på mens utviklingsteamet hos Visceral gjør finpussen på «Dead Space 2», sier Steve Papoutsis, Executive Producer for Dead Space-serien, i pressemeldingen.

-  «Dead Space Ignition» viser tilhengerne hva som skjer i timene før «Dead Space 2», med en intens og brukervennlig spillopplevelse. Det er en morsom måte å grave seg dypere inn i historien på, i tillegg til at Isaac Clarke får et overtak i «Dead Space 2».

«Dead Space Ignition» består av tre ulike gåtebaserte minispill som alle har et hackingtema. De er kalt Hardware Crack, Trace Route og System Override. Interessant nok har «Ignition» fire ulike handlingsforløp basert på valgene du gjør underveis – og du får en belønning i form av en eksklusiv drakt som kan låses opp til «Dead Space 2».

- «Dead Space Ignition» er den første av flere spennende utvidelser vi har planlagt for «Dead Space 2». Det interaktive, tegneserieaktige spillet vil gi Dead Space-fans et unikt perspektiv på hendelsene som leder opp til «Dead Space 2», men vil også introdusere historien for et helt nytt publikum av spillere, sa Steve Papoutsis da «Ignition» ble annonsert i juli.

«Dead Space Ignition» lanseres gjennom PSN og XBLA denne uken (12. og 13. oktober). «Dead Space 2» slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 27. januar.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3