EA skal ikke lage remaster av «Mass Effect»

- Vi ser mot fremtiden, ikke fortiden, forklarer toppsjef.

1. september 2016 14:48

(PressFire.no): For ikke lenge siden skrev vi om et intervju med en av toppsjefene i EA, Patrick Söderlund, som sa at selskapet undersøkte muligheten til å remastre tidligere spill.

- Det ærlige svaret er at vi absolutt holder på å aktivt se på det, sa Söderlund på spørsmål om noe har forandret seg hos EA når det kommer til å pusse opp gamle spill, og spesifikt om det kan bety en «Mass Effect»-samling.

- Det som har endret seg er at det er beviser for at markedet har lyst på det (remastere), kanskje mer enn det var i fjor. Jeg synes det er helt klare bevis på at det er noe folk har lyst på.

Men nå har kontrabeskjeden kommet, der en annen toppsjef i EA, denne gangen Peter Moore, sier at de absolutt ikke skal lage noen remastere.

Han sier til IGN i et dybdeintervju at EA ser fremover, ikke bakover.

- Vi er et selskap som fokuserer på å levere for fremtiden. Kan vi tjene noen raske penger på å remastre «Mass Effect»? Jada.

- Vi føler bare at vi ønsker å gå fremover. Det er en sånn liten sak som heter «Mass Effect Andromeda» som vi fokuserer på hos Bioware, og det kommer til å bli råflott.

Han sier de ikke ønsker at noe skal distrahere de fra dette.

- Har vi utviklerteams som sitter rundt og har ingenting å gjøre, som kan ordne det? Nei, det har vi ikke. Vi vil fokusere på fremtiden og på å levere nye spill og nye opplevelser.

Så lenge var Adam i paradis. «Mass Effect»-remaster kan vi se lenge etter, virker det som.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3