EA sikrer seg baseballserie og studio

6. mai 2021 13:43

(PressFire.no): Spillgiganten Electronic Arts har nå kjøpt den kanadiske spillutvikleren Metalhead og sikrer seg dermed også baseballserien «Super Mega Baseball».

I en uttalelse heter det at studioet skal fortsette å jobbe på baseballserien, men nå sammen med EA Sports-avdelingen til Electronic Arts.

De skal også utvide til å jobbe med flere titler, ifølge annonseringen.

Cam Weber fra EA Sports sier at de lenge har beundret Metalhead og hva de har fått til med «Super Mega Baseball». Ifølge Weber har det en balanse og dybde som gjør det spesielt morsomt å spille med venner.

- I det neste kapittelet gleder vi oss til å bruke EA sin makt for å nå titlene våre til et bredere publikumn og ta noen ambisiøse nye steg i utviklingen av våre fremtidige titler, heter det fra Scott Drader fra Metalhead.

Oppkjøpet kommer relativt tett på oppkjøpet av Codemasters, som Electronic Arts kjøpte foran nesa til Take-Two.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3