EA sier de ønsker å ha mer sosiale elementer og konkurranse i neste «The Sims»-spill

- Tenker på «The Sims» for en ny generasjon på kryss av plattformer.

3. februar 2020 12:18

(PressFire.no): Under et telefonmøte med aksjonærer kunne EA-sjef Andrew Wilson fortelle at de kikker på å lage et «The Sims»-spill for «next gen», med mer fokus på nett og sosiale elementer.

Wilson fikk spørsmål fra en aksjonær om hva han tenkte rundt en relansering av en nettversjon av «The Sims», ikke ulikt «The Sims Online» som eksisterte fram til 2008 – nå som nettspilling har blitt langt større.

Wilson forklarte der at «Sims» oppfyller mange av motivasjonene til spillerne – som han betegner som «inspirasjon, flukt fra den virkelige verden, sosiale interaksjoner, skapelse, selvrealisering og konkurranse», men at «Sims» kanskje ikke har vært så fokusert på akkurat de sosiale eller konkurransemessige sidene.

Han sier derimot at «Sims Online» hadde nettopp dette, og at det vil være noe de ser videre på med et nytt spill.

- I det Maxis fortsetter å tenke på «The Sims» for en ny generasjon på kryss av plattformer og en «sky»-tilkoblet verden, så kan du forestille deg at selv om vi alltid vil ha med inspirasjon, flukt, skapelse og selvrealisering, så vil sosiale interaksjoner og konkurranse bli en del av «The Sims»-opplevelsen i årene som kommer.

Wilson sier han ikke mener konkurranse som i sport, men heller at folk sammenligner og prøver å overgå hverandre i det å bygge ting.

- Dette var ting som faktisk var med i «The Sims Online» for mange, mange år siden, og de vil være en del av «The Sims»-opplevelsen i årene som kommer.

- Vi er veldig begeistret over dette. Dette er et spill som ikke egentlig har noen konkurranse i kategorien sin for å levere og innfri disse motivasjonene for spillerne, og vi ser muligheten for en enorm vekst i mange, mange år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3