EA returnerer til Nintendo

- Et av de største spillene vi jobber med.

16. november 2016 12:07
EA under E3 2011.

(PressFire.no): Wii U var en liten katastrofe for Nintendo når det kom til tredjepartsstøtte, og den første av «de store» som forlot plattformen var EA.

Etter å ha stått på scenen under Nintendos E3-konferanse i 2011 og sagt at de kom til å gi plattformen en «enestående støtte», viste det seg at «enestående» rett og slett var «ingenting».

Som jo er ganske enestående, egentlig.

«FIFA 13», «Need for Speed Most Wanted» og «Mass Effect 3» ble de eneste EA-spillene på hele maskina, der alle spillene kom veldig mye senere til Wii U enn på de andre plattformene.

Men med den kommende Switch ser det ut til at EA igjen returnerer til Nintendo.

- Vi er begeistret for Nintendo. Det er en interessant enhet, sier finansdirektøren i EA, Blake Jorgensen ifølge Gamespot.

EA var blant selskapene som ble listet opp da den nye konsollen ble avslørt, sammen med så godt som alle de andre store tredjepartsutviklerne.

Jorgensen er derimot litt tilbakeholden på info om EA kommer til å legge mange i Switch-kurva enn så lenge.

- Jeg kan ikke spå hvor bredt den vil treffe, og om folk er interessert i å ha en bærbar dings sammen med den bærbare maskinen de allerede har.

- I annonseringen (av Switch) sa de at vi kom til å støtte plattformen med et spill eller to. Vi har ikke avslørt hva det spillet er enda, men du kan forvente at det er et av de største spillene vi jobber med.

Nintendo skal avsløre lanseringstitler, -dato og pris i en online-presentasjon 13. januar. Konsollen kommer en gang i løpet av mars neste år. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3