EA åpner opp for testing av sin egen strømmetjeneste for spill

Legger ut «FIFA», «Need for Speed», «Unravel» og «Titanfall» på «Atlas».

10. september 2019 13:41

(PressFire.no): Electronic Arts går videre med satsingen sin på skybasert spilling, og varsler nå at de åpner slusene for at hvermannsen skal få prøve moroa.

Tjenesten (som bruker Amazons servere) ble avslørt i fjor, men da med lite informasjon og en heller kryptisk lanseringsramme, men EA har sagt at over 1000 personer har jobbet med det hele i lang tid.

Nå varsler selskapet at de tar det hele et steg videre, og åpner opp for brukertesting av «Atlas».

Spillene som kan spilles via strømmetjenesten under testingen er «FIFA 19», «Titanfall 2», «Need for Speed Rivals» og «Unravel».

For å være med kan spillerne registrere seg på «EA Community Playtesting»-gruppen her for å kunne bli utvalgt til testingen, og foreløpig er det hele kun på pc. Planen er å skulle tilby strømming på både mobiltelefoner og smart-tver fremover, ifølge EA.

Det skal også komme støtte for krysspilling mellom alle dingser og strømmetjenesten, noe EA-sjef Ken Moss sier er et «stort steg for sky-spilling».

- Sky-spilling kommer. Det er ikke lenger et spørsmål om det kommer, men når, skriver Moss i et innlegg på Medium.

- Det er fortsatt veldig tidlig, men vi er gira på å ta dette neste steget for å lære, og det er supert å kunne gjøre det med enkelte av dere i spillsamfunnet.

Ingen faktisk lanseringsperiode er avslørt enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3