EA oppretter fond for de berørte etter masseskytingen og donerer åtte millioner

- Vil stå sammen med dere.

30. august 2018 12:04

 (PressFire.no): Det var i helgen at en mann begynte å åpne ild på et arrangement for fotballspillet «Madden» i Jacksonville, Florida. To deltagere ble drept og 11 såret. Gjerningsmannen tok sitt eget liv.

Nå oppretter Electronic Arts et fond for de berørte etter masseskytingen.

- Hendelsene forrige helg i Jacksonville vil påvirke spillsamfunnet for alltid. Vi kan aldri forstå hvilken smertene så mange går gjennom, og vi vil heller ikke late som vi har alle svarene som vil hjelpe oss gjennom legeprosessen, heter det i et innlegg fra EA på Twitter.

Videre heter det at spillsamfunnet har inspirert dem.

- Måten dere står sammen og støtter alle de som er påvirket av denne tragedien er utrolig oppløftende. Vi vil stå sammen med dere.

Derfor oppretter de nå fondet Jacksonville Tribute og donerer selv én million dollar – rundt åtte millioner kroner med dagens kurs.

Mer informasjon skal komme ved en senere anledning, men de avslører samtidig at det vil komme en direktesending torsdag 6. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3