EA om Ronaldo-anklagene: - Vi følger nøye med på situasjonen

5. oktober 2018 10:41

(PressFire.no): Det er etter voldtekstanklagene mot Cristiano Ronaldo at Electronic Arts forteller at de følger utviklingen med argusøyne - på lik linje med Nike, rapporterer blant annet AP.

Fotballsuperstjerne Ronaldo pryder nemlig omslaget på «Fifa»-spillet og er dermed den største promotøren for spillet.

- Vi har sett den aktuelle rapporten som har detaljer om anklagene mot Cristiano Ronaldo. Vi følger nøe med på situasjonen, siden vi forventer at atletene på omslaget er ambassadører for å oppføre seg på en måte som er i tråg med EA sine verdier, heter det i en uttalelse fra EA.

I den anledning har spillgiganten også fjernet Ronaldo fra sosiale medier. 

Det er amerikanske Kathryn Mayorga som hevder at Ronaldo forgrep seg på henne i Las Vegas i 2009.

Hun hevder også å ha gått med på en kontrakt for betaling for å ti stille om det angivelige overgrepet, ifølge der Spiegel. Dokumentet skal bevise at hun mottok 375 000 dollar i et forlik utenfor retten.

Cristiano Ronaldo benekter anklagene:

- Jeg avviser anklagene mot meg på det sterkeste. Voldtekt er en grusom forbrytelse som går i mot alt som jeg er og tror på. Men selv om jeg ønsker å renvaske meg selv, nekter jeg å fore mediahysteriet som er skapt av folk som er ute etter å promotere seg selv på min bekostning, skriver han i et Twitter-innlegg.

Han skriver i et nytt innlegg at han har «ren samvittighet mens han venter på resultatet til etterforskningen».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3