EA og Koei Tecmo avslørte «Wild Hearts»

Mikser «Monster Hunter» med «Fortnite». Se trailer her.

28. september 2022 17:20

​​(PressFire.no): Electronic Arts og Koei Tecmo har annonsert «Wild Hearts», et spill produsert av Omega Force – utviklerstudioet bak spillserier som «Dynasty Warriors».

Spillet tar tydelig inspirasjon fra «Monster Hunter»-spillene, og skal la deg knerte små og store monstre (her kalt Kemono-er) med alskens sverd og utstyr.

Man skal kunne spille med opp til to andre spillere, eller takle utfordringene alene. Spillet støtter også krysspilling mellom alle plattformer.

På toppen av kampsystemet har utviklerne strødd et byggesystem de sier ikke er så ulikt det i «Fortnite». Det er derimot ikke bare vegger og trapper som kan lages her, men også eksplosiver, våpen og feller.

Crafting er altså en stor del av spillet her, som også bygges inn i historien. Det hele er inspirert av gamle japanske områder og legender – og tegningene av det du kan bygge stammer fra en mystisk utdødd sivilisasjon.

Lansering er 17. februar 2023 til PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

https://www.youtube.com/watch?v=hxcnwH8TPEg

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3