EA gjeninnfører vennespilling i FIFA Ultimate Team

Etter knallhard kritikk og underskriftskampanjer.

11. oktober 2017 23:56

(PressFire.no): Lanseringen av «FIFA 18» var ikke helt uten kontroversene i år, for da fans av FIFA Ultimate Team-modusen i spillet, fant de ut at det manglet noe.

Nemlig muligheten til å spille sammen med en venn på nett. Altså at to personer kunne sitte og spille på lag mot andre.

Det fikk folk til å se rødt, og ikke lenge etter var det både Twitter-storm og underskriftskampanjer. EA mente det hele var gjort fordi det var urettferdig å spille to-mot-én på denne måten.

Nå går de derimot helt tilbake på alt, og har gjenopprettet muligheten til å spille flere samtidig i FUT. Det hele har faktisk øyeblikkelig virkning, og du kan allerede nå spille med en venn i modusen.

- Vi har hørt på tilbakemeldingene fra dere om gjestefunksjonaliteten i FUT Online Seasons og FUT Online Draft, skriver de i en melding på EAs hjemmesider.

Videre skriver utviklerne at de greide å få lurt inn funksjonen igjen via en serveroppdatering, noe som betyr at du ikke trenger laste ned en oppdatering til spillet. Det er derimot noen grafiske ting som mangler, og som de vil legge til ved neste patch.

For å legge til en spiller ekstra, trenger du på PlayStation 4 å bare trykke triangel på kontrolleren deres når du har funnet en motstander, eller Y på Xbox One. Du får ikke beskjed om at en gjest er lagt til (det er denne meldingen som vil bli lagt til senere).

Til slutt takker utviklerne for tilbakemeldingene fra spillerne.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3