EA «forpliktet til å lage flere «Star Wars»-spill»

17. januar 2019 13:22

(PressFire.no): Det var tidligere i uka at det kom informasjon som tyder på at Electronic Arts har kansellert et «Star Wars»-spill i deres Vancouver-studio.

Spillet skulle være i åpen verden, hvor du kunne utforske flere planeter som dusørjeger eller kjeltring.

Det kommer at Electronic Arts i 2017 også kansellerte Amy Hennig sitt etterlengtede spill i Visceral Games.

I tillegg var det mye kontrovers rundt «Star Wars Battlefront II», som ikke møtte forventningene etter kontroversene rundt såkalte loot boxes.

Men ifølge spillgiganten vil de fortsatt være forpliktet til flere «Star Wars»-spill – til og med fra Vancouver-studioet.

- Som en naturlig del av den kreative prosessen vil det gode arbeidet som er gjort i Vancouver-teamet videreutvikles inn i framtidige «Star Wars»-innhold og spilll, forteller de i en uttalelse til Variety.

- Vi er forpliktet til å lage flere «Star Wars»-spill. Vi har veldig troa på «Star Wars Jedi: Fallen Order» fra Respawn, og vi kommer itl å dele mer om våre nye prosjekter når tiden er riktig.

«Star Wars Jedi: Fallen Order» har foreløpig ikke fått noen konkret utgivelsesdato, foruten en diffus «høsten/julen 2019».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3