EA: - «Battlefield» tar pause noen år

- Neste år kommer «Star Wars Battlefront 2» i stedet.

1. desember 2016 12:29

(PressFIre.no): «Battlefield 1» er et av de få storspillene som faktisk ikke bare har fått strålende kritikk, men som også har innfridd på salgslistene denne høsten.

Neste år handler om «Star Wars»

Det er EAs finanssjef, Blake Jorgensen, som avslører planene i en investorsamtale hos NASDAQ, skriver Videogamer.com.

Jorgensen gir ikke noen konkret indikasjon på hvor lenge vi må vente på et nytt spill i «Battlefield»-serien, men påpeker at de vil gi ut «Star Wars Battlefront 2» neste år.

Han forteller at de var veldig fornøyd med fjorårets «Battlefront»-spill, men at neste års utgave vil bli «mye større» og «langt mer spennende».

Vil ta innhold fra de nye filmene

Videre skal han ha påpekt at det forrige spillet kun forholdt seg til de tre klassiske filmene i serien, fordi spillet kom før den nye filmen hadde premiere.

Det neste spillet vil ha muligheten til å hente innhold fra de to nye filmene – hvor sidesporet «Star Wars: Rogue One» har premiere om bare et par uker.

Neste år kommer også «Star Wars: Episode VIII», som burde treffe rundt samme tidspunkt som «Star Wars Battlefront 2» slippes.

Å kunne hente mer fra de nye filmene mener Jorgensen gir større muligheter for det kommende spillet.

Det hører også med til historien at Electronic Arts har en rekke «Star Wars»-spill under utvikling etter at Disney inngikk en avtale med spillgiganten, som følge av at de kjøpte Lucasarts.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3