EA avslørte nytt spill fra Bioware

Action-eventyr kommer i 2018.

1. februar 2017 10:39

(PressFire.no): Det var i Electronic Arts sin finansrapport til investorer at de avslørte at det kommer en ny serie fra rollespillekspertene i «Mass Effect: Andromeda»-aktuelle Bioware neste år.

Men denne gangen er det ikke snakk om et rollespill, men et action-eventyr, avslørte EA-sjefen Andrew Wilson. Det skriver Polygon.

- Over nettet på en ny og spennende måte

Likevel får spillet, ifølge Wilson, muligheten til å påvirke rollefigurene og historien, slik studioet er kjent for. Han avslører også at det er utviklere som har jobbet med «Mass Effect» som jobber på det nye spillet.

Selv om det fremdeles er veldig sparsommelig med informasjon om spillet, så skal det ifølge Bioware-sjefen Aaryn Flynn i et innlegg også være et spill som fungerer over nettet på en «ny og spennende måte».

Videre avslører Flynn at de begynte å skape et nytt univers i 2012 og at det kommer mer informasjon i løpet av det neste månedene.

«Shadow Realms».

«Shadow Realms opp av dage?

De senere årene er Bioware kanskje mest forbundet med «Dragon Age», «Mass Effect» og «Star Wars: The Old Republic», men i 2014 kunngjorde Bioware et nytt action-eventyr med tittelen «Shadow Realms» som var utviklet for Windows.

Også dette spillet skulle ha en såkalt «asymmetrisk» måte å spille over nettet på, men spillet ble dessverre kansellert kort tid etter avsløring og før det kom ut av dørene.

Foto: «Shadow Realms»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3